Cia Craméus

Cia hemsidanJag heter Cia Craméus (f.d Dahlquist) och arbetar som psykoterapeut på Craméus Psykoterapi. 
Du som hittat hit kanske funderar på om psykoterapi kan vara något för Dig eller så är Du helt enkelt bara intresserad av att veta mer om psykoterapi och själslig hälsa. Känn Dig varmt välkommen att läsa vidare.

Jag har haft förmånen att få arbeta med människor i hela mitt liv och har lång klinisk erfarenhet av psykoterapi, psykosomatik och mänsklig utveckling. I psykoterapi kan Du nå djupa och hållbara förändringar vilka ibland kan vara svåra att nå på egen hand. De flesta tillstånd går att påverka även om det inte alltid känns så.
Jag finner ett stort värde i att avsätta tid och skapa utrymme för att utforska, bearbeta och fördjupa kontakten med sig själv och andra i en miljö som präglas av värme, lyhördhet och trygghet. Min ambition är att skapa detta rum för Dig. 

Jag känner mig hemma i moderna psykodynamiska teorier där det belyses att vår känslomässiga inlärning och relationella erfarenheter har en stor påverkan på hur vi fungerar idag. Jag arbetar framför allt känslofokuserat (se psykoterapi nedan) med inslag av medveten närvaro och ångestreglering.
Jag tar även emot engelskspråkiga klienter.

Du kan läsa mer om psykoterapi här.

Mottagningar
Blekingegatan 20  Stockholm
Hamngatan 27  Vaxholm

Kontakt
www.crameuspsykoterapi.se
Mejl: cia@crameuspsykoterapi.se
Mobil: 073- 629 38 40

Grundutbildningar
Leg. Psykoterapeut SAPU (Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning)
Leg. Fysioterapeut KI (Karolinska Institutet)

Övriga utbildningar
Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy (AEDP)
Compassion Focused Therapy (CFT)
Lifespan Integration
Kropps- och rörelseterapi
Gestaltterapi