Thaimassage

Thaimassage ges vanligen med kläder på och utan olja. Vi erbjuder som alternativ även Thai massage med olja. Thaimassage brukar beskrivas som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter. Efter en massagesession brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns utstretchade. Thaimassage brukar upplevas som avslappnande, avstressande och vitaliserande och är därför bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem.

Oljemassage

Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig ny energi. Den är väldigt avkopplande och man behandlas med kroppstempererad Thailändsk olja och Thailändska örter som ökar blodcirkulationen och mjukar upp musklerna. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär.
Under behandlingen frigörs ”lugn- och ro hormonet” Oxytocin som ökar det fysiska och psykiska välbefinnandet.

Fotmassage

Fötterna är en viktig del av vår kropp som påverkar vår hälsa och det är kanske därför det kan spåras tillbaka mer än 2000 år då man redan visste att många sjukdomar kunde botas med fotmassage.
Jag arbetar med fotens Reflex Zoner och använder en tryckteknik för att stimulera speciella punkter under foten. Det balanserar Er kropp och ger Er känslan av välbefinnande tillbaka.
Fotmassage är också ett bra sätt att förbättra blodcirkulationen och lindra ryggsmärtor, magproblem och sömnsvårighet. Efter en timmes fotmassage kommer du att känna dig avslappnad, lugn och varm.

Boka tid direkt på nätet
Boka tid