Naprapati

Naprapat Vaxholm

Jag jobbar som naprapat i Vaxholm och behandlar kroppens rörelseapparat, det vill säga både dina muskler och leder. Som naprapat tar jag emot både akuta åkommor som nackspärr och ryggskott men även mer långvariga tillstånd som stelhet och molande värk.

Bilden här bredvid ger en bra beskrivning över de vanligaste orsakerna till att uppsöka mig som naprapat.

Kärnan inom naprapatin är att kombinera ortopedisk medicin med specifik kunskap om rörelseapparatens uppbyggnad och ge en manuell behandling.
Det innebär att jag arbetar med händerna och använder mig av ledinriktade behandlingstekniker, som manipulation och mobilisering och med mjukdelsbehandling som massage och stretching.
Jag är även utbildad inom Dry-nedling och använder mig av nålar för att i huvudsak behandla spända muskler och triggerpunkter. Förutom själva behandlingen  får de flesta med sig rekommendationer gällande sin hållning, rörelsemönster eller övningar du bör lägga till.

Med tanke på att vi alla har olika användning och krav på våra kroppar försöker jag ta hänsyn till detta i mina behandlingar och utgår alltid från dina speciella besvär och förutsättningar.

Om du har några frågor eller funderingar innan du bokar en tid är du välkommen att ringa mig på Tel: 070-254 06 47. Vill du boka en tid direkt kan du göra det genom att klicka på länken nedan.

Välkommen.
Lena Craméus
Naprapat Vaxholm