Lena Craméus

Jag är utbildad naprapat på Naprapathögskolan sedan 1993 och fick min legitimation 1995 vilket gör att jag idag har drygt 25 års erfarenhet inom naprapatyrket.
Efter mina studier i Stockholm återvände jag hem till Karlstad för att öppna upp min första egna mottagning Tingvalla Naprapatklinik. Efter några år, elva år för att vara precis, ville jag röra på mig och sålde min mottagning som nu hade växt till fem heltidsarbetande naprapater och massörer.
Därefter jobbade jag några år hos Hedman Naprapater som personalchef ,  2006 flyttade jag till Vaxholm och 2008 startade jag Craméus Hälsa där jag som synes är kvar.
Vid sidan av yrkeslivet har jag hunnit med en karriär som elitidrottare vilket inbringade några sm-guld och landskamper i bagaget. Men det hela hör till en svunnen tid, numera motionerar jag en hel del för att må så bra som möjligt.
Som naprapat trivs jag väl i min yrkesroll och jag finner mening i mötet med människor och i det jag gör. 

Cia Craméus

Du som hittat hit kanske funderar på om psykoterapi kan vara något för Dig eller så är Du helt enkelt bara intresserad av att veta mer om psykoterapi och själslig hälsa. Känn Dig varmt välkommen att läsa vidare.

Under många år har jag haft förmånen att få arbeta med människor och har lång klinisk erfarenhet av psykoterapi, psykosomatik och mänsklig utveckling. I psykoterapi kan Du nå djupa och hållbara förändringar vilka ibland kan vara svåra att nå på egen hand. De flesta tillstånd går att påverka även om det inte alltid känns så.
Det ger mig ett stort värde att avsätta tid och skapa utrymme för att utforska, bearbeta och fördjupa kontakten med sig själv och andra i en miljö som präglas av värme, lyhördhet och trygghet. Min ambition är att skapa detta rum för Dig. 

Jag känner mig hemma i moderna psykodynamiska teorier där det belyses att vår känslomässiga inlärning och relationella erfarenheter har en stor påverkan på hur vi fungerar idag. Jag arbetar framför allt känslofokuserat (se psykoterapi nedan) med inslag av medveten närvaro och ångestreglering.
Jag tar även emot engelskspråkiga klienter.

Åsa Hjalmarsson

Åsa Hjalmarsson heter jag och jobbar som Massageterapeut på Crameus hälsa. Efter många år inom servicebranschen utbildade jag mig till Massageterapeut och är numera Diplomerad Massageterapeut, Certifierad massör och Medicinsk Massageterapeut.
Utöver detta har jag även lagt till utbildningen till lymfmassör och kinosiotejpning.
Hos mig kan du välja behandling efter tid men innehållet bestäms helt och hållet mellan dig och mig, de olika massageformerna jag utför är:klassisk massage, taktil massage (avslappnigsmassage), lymfmassage, behandlande massage, gravidmassage och idrottsmassage.
Jag är även återförsäljare av Holisticprodukter, Forever Livings aloe vera produkter och Klintas Massageljus.
Här nedan kan du boka mig direkt på nätet.
önskar du gör jag även hembesök efter överenskommelse (gäller endast Vaxholm).

Kanlaya Boonruang

Väljer du thaimassage är det mig du kommer att träffa. Mitt namn är Kanlaya Boonruang och jag är utbildad massör i Thailand sedan 2004 och kom till Vaxholm 2008 då jag började att ta emot kunder centralt i Vaxholm. År 2014 flyttade jag in hos Craméus Hälsa och hyr där ett rum för min mottagning.
Jag ger tre olika massageterapier som du kan läsa mer om under rubriken massage. Du är varmt välkommen.