Lena Craméus

Med över 30 års passion för naprapati och en imponerande bakgrund som elitidrottare är Lena Craméus en erkänd expert inom sitt område. Med flertalet svenska mästerskap inom bandy och en tid som Sveriges främsta bandyspelare, har Lena inte bara utmärkt sig inom idrotten utan också ägnat årtionden åt att hjälpa andra att uppnå optimal hälsa och rörelse.

Som en erfaren naprapat erbjuder Lena skräddarsydd vård baserad på en unik förståelse för kroppens behov.

Lena Craméus är dedikerad att stödja dig på vägen mot smärtfrihet och välmående.

Kontakta Lena Craméus Naprapat idag och upplev skillnaden som erfarenhet och engagemang kan göra för din hälsa och rörelse!

Cia Craméus

Cia Craméus har under många år arbetet med människor, från början utbildad sjukgymnast men större delen av sin yrkesverksamma tid jobbat med psykoterapi, psykosomatik och mänsklig utveckling Det ger mig ett stort värde att avsätta tid och skapa utrymme för att utforska, bearbeta och fördjupa kontakten med sig själv och andra i en miljö som präglas av värme, lyhördhet och trygghet. Min ambition är att skapa detta rum för Dig.

Åsa Hjalmarsson

Med över tio års dedikerad erfarenhet inom massageterapi är jag stolt över att erbjuda en djupgående och helande upplevelse för mina klienter. Jag strävar alltid efter att skapa en harmonisk balans mellan kropp och sinne.
Min nyfikenhet och passion för att erbjuda det bästa för mina klienter driver mig att ständigt vidareutbilda mig. Varje år investerar jag i att lära mig de senaste teknikerna och metoderna inom massageterapi för att säkerställa att jag håller mig i framkant av branschens utveckling.
Utforska mitt omfattande utbud av massagetjänster, skräddarsydda för att möta dina unika behov. Oavsett om det är avslappning, återhämtning eller smärtlindring du söker, är jag här för att skräddarsy en behandling som passar just dig.

Kanlaya Boonruang

Kanlaya strävar efter att främja hälsa och välbefinnande genom att skapa en lugn och avslappnande miljö för sina klienter. Oavsett om du söker avslappning, lindring från muskelspänningar eller en förebyggande behandling för ditt välmående, kan du lita på Kanlayas expertis och engagemang.

Boka din massage med Kanlaya Boonruang idag och upplev en resa mot avslappning och revitalisering. Din välmående är vår prioritet!