Ökad rörlighet
bättre liv

Naprapati

Naprapati är en holistisk och evidensbaserad form av manuell terapi som fokuserar på att diagnostisera, behandla och förebygga besvär i muskler och leder. Genom att kombinera avancerade manuella tekniker, stretching och träning skapar naprapatin en helhetssyn på kroppen för att främja optimal rörelse och minska smärta. Naprapater är experter på att identifiera och behandla rörelsesystemets obalanser, vilket gör naprapatin till ett effektivt val för personer med rygg- och nackbesvär till idrottsrelaterade skador. Med över 30 års erfarenhet är Lena Craméus dedikerad att erbjuda skräddarsydd vård för att stödja din hälsa och välbefinnande. Boka din konsultation idag och låt naprapatin bli en nyckel till en smärtfri och rörlig framtid.

Massage

Utöver att erbjuda en lyxig stund för avkoppling, har massage dokumenterade hälsofördelar och är en kraftfull metod för att främja en övergripande känsla av lugn.

Massage främjar djup avslappning, är stressreducerande och hjälper till att minska muskelspänningar och muskelsmärta. Den ökar rörligheten och förbättrar blodcirkulationen.

Våra massageterapeuter skräddarsyr i samråd med dig varje session efter dina specifika behov och önskemål.
Oavsett om du föredrar klassisk svensk massage, djupvävnadsterapi, thaimassage eller andra specialiserade tekniker, har vi behandlingar som passar alla.

Psykoterapi

Du som hittat hit kanske funderar på om psykoterapi kan vara något för Dig eller så är Du helt enkelt bara intresserad av att veta mer om psykoterapi och själslig hälsa. Känn Dig varmt välkommen att läsa vidare.

förändringar vilka ibland kan vara svåra att nå på egen hand. De flesta tillstånd går att påverka även om det inte alltid känns så.
Det ger mig ett stort värde att avsätta tid och skapa utrymme för att utforska, bearbeta och fördjupa kontakten med sig själv och andra i en miljö som präglas av värme, lyhördhet och trygghet. Min ambition är att skapa detta rum för Dig.  Jag känner mig hemma i moderna psykodynamiska teorier där det belyses att vår känslomässiga inlärning och relationella erfarenheter har en stor påverkan på hur vi fungerar idag. Jag arbetar framför allt känslofokuserat med inslag av medveten närvaro och ångestreglering.
Jag tar även emot engelskspråkiga klienter.